miercuri, 29 august 2012

Vag esential absurd


Si totul a fost perfect ,pana cand un manipulator ,a schimbat o piesa a universului cu o alta piesa ....=> haosul......si tot calmul ,toata linistea ,s-a transformat in zgomot...

Modul in care imi bruiati linistea ma enerveaza! Vreti sa stiti mai multe ,dar nu stiti esentialul... luati-o incet, treptat... intr-un ciclu se porneste de la nimic, la foarte putin, la putin, la mult, la foarte mult s.a.m.d.

Azi ,sentimentele sunt materiale ,iar materialul e sentimentul pur, ar trebui ca in loc de "te iubesc" sa spunem "bani" .
In ochii copiilor inocenti ,ajunsi acum maturi ,nu mai sclipeste inocenta ,ci sclipeste egoista indiferenta pentru restul lumii si domneste cu desavarsire dorinta de avere.
E absolut normal ca omul sa isi doreasca mai mult decat are ,insa sa isi stie o limita.

Nu serios acum ... voi nu simtiti o lipsa de adiere a iubirii in aerul poluat ce il respirati zilnic?  Nu va e dor sa va opriti noaptea, singuri, in timp ce va duceti la magazin, si sa va uitati la luna sa spuneti cat este de frumoasa? Mergand pe strada sa va opriti cu gandul intr-un loc si sa va spuneti  "aici am trait eu sentimentul ala "si instinctual de cate ori treceti pe undeva sa verificati geamul unei persoane in speranta ca va fi acolo sa va priveasca curiozitatea?

Sau va uitati pe jos poate gasiti vreun ban ????????